Palvelut

Toimitilasiivoukset yrityksille

Luotettava ja joustava palvelumme on räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan. Paranna työtehoa ja yrityksesi imagoa puhtailla ja raikkailla tiloilla.  

Rakennussiivoukset rakennustyömaille

Uudiskohteiden ja saneerauskohteiden loppusiivoukset. Varmistamme, että työmaa on turvallinen ja siisti. Hinnoittelu kohteen vaativuuden mukaan.

Kotipalvelut yksityishenkilöille

Helpota omaa tai läheisen päivittäistä elämää kattavat koti- ja asiointipalvelumme tekevät arjesta sujuvampaa. Olipa kyseessä kaupassakäynti, ruoan laitto, muu asiointi, ulkoilukaverina oleminen, pienlemmikin tai pienen pihan hoito tai kodin muut järjestelyt.

*Emme suorita sairaanhoidollisia tai lääkinnällisiä toimenpiteitä.

Juhlapalvelut

Järjestetään unelmiesi juhlat yhdessä! Olipa toiveenasi kodikkaat kakkukahvit, suuret pidot tai juhlava tilaisuus, suunnitellaan yhdessä täydellinen juhla sinulle, kotona tai valitsemassasi paikassa. Tarjoamme kaiken tarvittavan: herkulliset ruoat, upeat kakut, tyylikkäät kattaukset ja juhlatilan järjestelyt. Kaikki suunnitellaan ja toteutetaan toiveidesi mukaisesti.

Takuu työn laadulle

Annamme kaikille palveluillemme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et ole täysin tyytyväinen saamaasi palveluun – korjaamme asian veloituksetta. Haluamme varmistaa, että olet täysin tyytyväinen lopputulokseen.